Skellefteå samtalsterapi

Samtal och program online och i

centrala Skellefteå 

SAMTALSTERAPI ONLINE


I samtalsterapi online får du hjälp med stress, oro eller ångest genom digitala samtal. Du bokar enkelt dina samtal via ett digitalt bokningssystem. Vid de första samtalen görs en analys av din situation. Därefter arbetar vi med verktyg anpassade för dina behov.

Metoden som används heter kognitiv beteendeterapi, KBT, där syftet är att öka välbefinnandet med förändrade tanke- och handlingsmönster. Det största fokuset lägger vi på hur det ser ut just nu och hjälpsamma strategier framöver. Forskningen har visat att KBT är en mycket bra metod vid stress och ångestrelaterad ohälsa. Sätt dig bekvämt så ses vi online! Samtalen kan även kombineras med ett terapiprogram online. Läs med nedan.

TERAPIPROGRAM ONLINE


Terapiprogrammen online är baserade på kognitiv beteendeterapi, KBT, och är upplaggda som kurser med olika verktyg att arbeta med veckovis under tolv veckor. Genom texter, filmer och övningar får du verktyg för att hantera stress, oro och ångest.

För att du ska få det program som passar dina behov bäst så träffas vi först i ett onlinesamtal. Boka ditt första samtal och berätta att du är intresserad av ett terapiprogram online så får du vägledning till att starta ditt program.


Pris: 3000kr inklusive två onlinesamtal och självskattningstester.


SAMTALSTERAPI I SKELLEFTEÅ


Ses du helst för samtalsterapi i Skellefteå? Då är du varmt välkommen till härliga The Great Northern. Köp med en kaffe från Norma café och ta med till samtalet om du vill! Eller så tar vi en promenad i ett lugnt tempo. 

Jag hjälper dig med stress eller ångestrelaterad ohälsa med metoden kognitiv beteendeterapi. Vid de första samtalen görs en analys av din situation. Därefter arbetar vi med tankar, känslor och beteenden för att skapa en förändring. Målet är att du ska må bra och kunna göra det du tycker är viktigt i ditt liv. 


TA KONTAKT

Få hjälp att öka välbefinnandet och hitta strategier som fungerar i ditt liv. Boka ditt första samtal idag.