Skellefteå samtalsterapi
 
 
 
 
 
 
 
Ok
 
 

Här fyller du i dina kontaktuppgifter och anger vilken tjänst du är intresserad av. 


Är du intresserad av samtalstjänster väljer du vilken typ i rullistan så kommer du få ett mail med information om hur bokningar av samtal går till och olika betalningsalternativ.


Vill du veta mer om företagstjänster så som föreläsning, chefsstöd eller utbildning så väljer du det i rullistan så kontaktar jag dig för planering av upplägg. 


Vi hörs! 

Integritetspolicy 

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Denna integritetspolicy förklarar hur insamlandet och användandet av dina personuppgifter sker av Skellefteå samtalsterapi.

Skellefteå samtalsterapi samlar in uppgifter så som namn, adress, personnummer, telefon och e-post i vårt kontaktformulär på vår hemsida. 


Vid evenemang och intresseförfrågningar sparas och används den data du anger till att skicka bekräftelsemail och att komma i kontakt via telefon. Datan raderas efter att kontakten eller evenemanget är avslutat. Vid bokning av samtalstjänster används din data till att skicka bekräftelsemail och att komma i kontakt via telefon samt för att sparas i ett specifikt system för att hantera samtalskontakten och för fakturor. Systemet heter CTNotes. 


Skellefteå samtalsterapi är ansvarig för hur din information samlas in och sparas. Skellefteå samtalsterapi förbehåller sig rätten att göra ändringar av integritetspolicyn när som i tiden. 


Vill du komma i kontakt når du oss på annette@skellefteasamtalsterapi.se 

Adress: The Great Northern, Storgatan 53, 931 30 Skellefteå

ATT GÅ I SAMTALSTERAPI 


När du väljer att gå i samtalsterapi med Kognitiv beteendeterapi-inriktning på Skellefteå samtalsterapi träffar du mig Annette Lindgren. Jag har en grundläggande psykoterapiutbildning från Linköpings universitet (så kallad Steg 1-utbildning) och all samtalsterapi bedrivs med handledning av en leg. psykoterapeut och handledare i Kognitiv beteendeterapi. Jag strävar alltid efter att varje samtal ska kännas genuint, värdefullt och utvecklande. Och att du ska mötas med värme och en hög närvaro oavsett om samtalet sker online eller i centrala Skellefteå.