Skellefteå samtalsterapi

Här fyller du i dina kontaktuppgifter och anger vilken tjänst du är intresserad av. 


I rullistan väljer du vilken typ av samtalstjänst du är intresserad av. Du har möjlighet att ställa frågor och när du känner dig redo så hittar vi en tid för ett första samtal. Jag har tider mellan 09.00-16.00 på vardagar. 


Betalning

Betalning av samtalen görs med swish efter varje samtal. Det går också bra att få en faktura. 


Bokning/avbokning

24h innan varje bokat samtal får du ett påminnelse-sms av CTNotes. Behöver du avboka/omboka så gör du det senast 24h innan samtalet är bokat, annars debiteras du för ett halvt samtal. Blir du sjuk går det bra att avboka samma dag. 


Vi hörs på mail! 

 
 
 
 
 
 
 
Ok
 
 

Integritetspolicy 

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Denna integritetspolicy förklarar hur insamlandet och användandet av dina personuppgifter sker av Skellefteå samtalsterapi.

Skellefteå samtalsterapi samlar in uppgifter så som namn, adress, personnummer, telefon och e-post i vårt kontaktformulär på vår hemsida samt vid registrering av en kurs på Thinkific.com. 

Vid intresseförfrågningar och registreringar för kurs eller annat material sparas och används den data du anger till att skicka mail, att komma i kontakt via telefon och marknadsföring. Vid bokning av samtalstjänster sparas din data i ett specifikt system för att hantera samtalskontakten, Ctnotes, och ett system för fakturor som heter Fortnox. Vid registreringar för kurs sparas dina uppgifter på Thinkific.com. 


Skellefteå samtalsterapi är ansvarig för hur din information samlas in och sparas. Skellefteå samtalsterapi förbehåller sig rätten att göra ändringar av integritetspolicyn när som i tiden. 

Vill du komma i kontakt når du oss på annette@skellefteasamtalsterapi.se 

Adress: The Great Northern, Storgatan 53, 931 30 Skellefteå

ATT GÅ I SAMTALSTERAPI 


När du väljer att gå i samtalsterapi med Kognitiv beteendeterapi-inriktning på Skellefteå samtalsterapi träffar du mig Annette Lindgren. Jag har en grundläggande psykoterapiutbildning från Linköpings universitet (så kallad Steg 1-utbildning) och all samtalsterapi bedrivs med handledning av en leg. psykoterapeut och handledare i Kognitiv beteendeterapi. Jag strävar alltid efter att varje samtal ska kännas genuint, värdefullt och utvecklande. Och att du ska mötas med värme och en hög närvaro oavsett om samtalet sker online eller i centrala Skellefteå.