Skellefteå samtalsterapi


Vårda relationen i parterapi


Parterapi på Skellefteå samtalsterapi finns för er som vill hitta lösningar mitt i vardagspusslet. För er som tycker att ni knappt hinner prata med varandra. För er som känner att ni kommit en bit ifrån varandra. 

Hej alla par

Parterapi passar för er som vill vårda relationen och för er som känner att ni kommit en bit ifrån varandra.  


Vi pratar om hur det ser ut idag och vad ni önskar framåt. Samtalen anpassas utifrån varje par och behov. Samtal där vi sitter alla tre tillsammans kan också kombineras med enskilda samtal.


Parterapi genomförs inte med digitala samtal, utan endast i samtalsrummet på The great Northern. 


Det här är er tid och jag vill att ni ska trivas och känna att samtalen är utvecklande. Fokus ligger på att hitta det som gör skillnad just för er.


Ibland kan det vara att hitta andra sätt att kommunicera på till exempel. Men det kan också vara att faktiskt lyfta det som inte går att ändra utan som man behöver hitta acceptans kring. 


Ni behöver inte känna att ni ska veta exakt vad ni ska säga. Det kan vara svårt att formulera något i ord som man bara har tänkt på innan. Vi försöker ihop. Ingen behöver vara någon "prat-expert".


Ta med en kaffe in till samtalet om ni vill (och behöver någon av er få i er en lunchmacka eller liknande så går det bra). 


/Annette, Samtalsterapeut på Skellefteå samtalsterapi 


Hitta hit

Parterapin genomförs i Skellefteå samtalsterapis samtalsrum på The Great Northern på Storgatan 53 i Skellefteå. 


När ni kommer in genom huvudentrén går ni direkt till höger. Då kommer ni att se caféet till vänster och en korridor rakt fram. Ni följer korridoren och längst ner i den finns det stolar som ni kan sitta och vänta på. Jag kommer ut den tiden vi har bokat.

Första steget är att göra en intresseanmälan


När ni har gjort en intresseanmälan för parterapi kommer ni att få svar via mail och ni har möjlighet att ställa frågor om ni har några. Vi hittar därefter en tid för ett första samtal. Beskriv gärna era önskemål om dag och tid. Det finns tider mellan kl.09.00-16.00 på vardagar. 


Betalning görs vanligtvis via swish efter samtalen, men det går också att få en faktura. 


Priset för Parterapi är 1400kr /60min.