Skellefteå samtalsterapi
Första bild mig Instagram

Jag hoppas att det är fler än mig som tycker att det ska kännas lika enkelt och naturligt att boka in veckans samtal som veckans träningspass. För mig är det ingen större skillnad. Båda syftar till att ta hand om och utveckla sig själv.


Jag jobbar med Kognitiv beteendeterapi, KBT, som har en bevisat god effekt för ångest- och stressrelaterad ohälsa. Det som har lärts in kan läras om, brukar man säga. Och det är väldigt mycket vi har lärt oss genom livet. Hur vi ska vara mot andra människor, hur vi ska reagera på våra egna känslor, hur mycket vi ska kämpa och ta i. Ibland fungerar det vi lärt oss bra och ibland mindre bra. Ibland skapar det små eller stora problem. Jag hjälper dig skapa en medvetenhet om hur du gör idag och ger dig redskap för ett förändrat beteende och ökat välmående. 


De senaste tio åren har jag jobbat med människors hälsa på företag och med enskilda individer runt om i Sverige. Sedan tre år är jag tillbaka i min hemstad och driver Skellefteå Samtalsterapi. Jag är Hälsopedagog och samtalsterapeut med en basutbildning i psykoterapi (Steg 1) från Linköpings universitet. Normalt sett finns jag tillgänglig både i lokalerna på The Great Northern i Skellefteå och på distans med telefon- och videosamtal. Som läget är nu med Corona-pandemin så genomför jag alla samtal på distans.


Har du frågor så maila mig gärna på annette@skellefteasamtalsterapi.se. 
Boka ditt första samtal idag