Skellefteå samtalsterapi
Första bild mig Instagram

Jag riktar mig till dig som vill få fler verktyg för att hantera stress, oro eller ångest. Samtidigt som det är naturligt att känna just stress, oro och ångest, så kan det också sätta käppar i hjulet och försvåra vardagen. Det kan vi tillsammans ändra på! Jag välkomnar dig till samtal hos mig där jag hjälper dig att få lite distans till det som känns rörigt eller svårt att sätta ord på. Och sen använder jag verktyg för förändring som är bevisade effektiva. 


De senaste tio åren har jag jobbat med människors hälsa på företag och med enskilda individer runt om i Sverige. Sedan tre år är jag tillbaka i min hemstad och driver Skellefteå Samtalsterapi. Jag är Hälsopedagog och samtalsterapeut med en basutbildning i psykoterapi (Steg 1) från Linköpings universitet. Jag tycker det är så otroligt kul och givande att ha samtal. Att få följa en personlig utvecklingsresa är spännande och meningsfullt. Ja det bästa jobb jag kan tänka mig!Är du nyfiken på samtal och har något du funderingar på så maila mig gärna på annette@skellefteasamtalsterapi.se. SÅ HÄR SÄGER KUNDERNA

NYTT SÄTT ATT TÄNKA

"Jag tycker det varit väldigt värdefullt att gå hos Annette. Det har lett till att jag fått ett nytt sätt att tänka kring mig själv, gränssättning och vad som är viktigt för mig. Något som ständigt är en pågående process men tack vare samtalen upplever jag att jag har verktyg att checka in med mig själv bättre."


Kund som gått samtalsterapi

FÖRTROENDE

& TRYGGHET

Samtalen med dig har varit till stor hjälp för mig. Du har en förmåga att få fram saker jag inte tänkt på innan och jag i vanliga fall har svårt att öppna upp mig, men med dig var det annorlunda. Du förmedlar ett sånt förtroende och trygghet så det kändes aldrig konstigt att visa sig så sårbar för dig. Du är helt enkelt rätt person på rätt plats 🙂 Tack för alla samtal och att du fått mig att inse en hel del.

Kund som gått samtalsterapi med onlinesamtal

HJÄLP ATT GÖRA FÖRÄNDRINGAR

"Stresshanteringsrogrammet har inneburit att jag har satt fokus på delar i mitt liv. Det har gett mig hjälp att  göra de förändringar som jag strävat efter men inte riktigt kommit fram till på egen hand. Det är lätt-tillgängligt då det har en befriande lättsam ton med ett seriöst innehåll. Insatsen är dock upp till mig. Som alltid när det gäller förändringar får man lägga ner arbete och tid. Det är väl värt det.

Kund som gått terapiprogram online