Skellefteå samtalsterapi

Kunskap och färdigheter i självledarskap och stresshantering

Föreläsning

Digital 45-minuters föreläsning inom självledarskap och stresshantering

Utomhus med tema kommunikation- och stresshantering (ej fysiskt krävande)

Ledarskapsutbildning


Digital utbildning i självledarskap och stresshantering

Teambuilding


Längtar ni efter att samla arbetsgruppen på ett säkert sätt utomhus med god mat, teambuilding och fantastisk natur? Tillsammans med Munkviken läger & konferens erbjuder jag ett anpassat utomhuspaket för den mindre arbetsgruppen under maj, juni, augusti och september.

TEAMBUILDING

Jag leder er genom lättsamma och roliga övningar på temat kommunikation och stresshantering. Övningarna görs med avstånd till varandra och är inte är inte fysisk krävande. 

REFLEKTION

Tillsammans med mig har ni också möjlighet att reflektera över hur det senaste året har varit och påverkat er samt lyfta viktiga lärdomar som ni vill ta med er framöver. 

LUNCH PÅ STRANDEN

Ni får sedan lunch som lagas över öppen eld vid stranden. Ni väljer om ni vill sitta på standen och äta eller utomhus under tak.  

LUNCH

Till lunch kan ni välja mellan två alternativ. Torskrygg i foliepaket med grönsaksblandning. Potatis stekt på muurikkan och till det en vinegrettsallad. Alternativt apelsinmarinerad flankstek i pitabröd med sallad, picklad rödlök och en chimichurri örtsås. Efter måltiden kokas kaffe över elden och till serveras hembakt kaka.KONFERENS

Efter lunchen kan ni fortsätta dagen utomhus i Munkviken. Med havet, sanden, klipporna och skogen får ni den bästa möjliga inramning för att kunna jobba effektivt, säkert och trivsamt tillsammans. Vill ni sitta under tak med bra avstånd så finns även den möjligheten. Genom att förlägga er konferens i Munkviken så bidrar ni också till att göra en god gärning eftersom överskottet i verksamheten går till barn och ungdomar.BOKNING 

Utomhuspaketet går att boka under maj, juni, augusti och september och är för mindre arbetsgrupper på 8-10 personer. 

Förändringarnas tid

Vi står i förändringarnas tid. Många företag arbetar aktivt med att anpassa organisationen på grund av coronapandemin, digitaliseringen och den gröna omställningen. En naturlig reaktion av förändringar är att uppleva ovisshet inför vad som kommer, känna stress och reagera med motstånd. Jag hjälper företag att stärka ledare och medarbetare för att möta och hantera den förändring som planeras eller pågår i organisationen just nu. I en digital ledarskapsutbildning har jag samlat kunskap och övningar inom fyra viktiga områden som skapar en stabil grund i ett föränderligt arbetsliv. 

Ledarskapsutbildning

Du kanske också har hört att stress inte är farligt så länge vi får återhämtning? Men hur lätt är det i praktiken när hjärnan går på högvarv? Här får ni verktygen för att skapa ett hållbart arbetsliv med närvaro och engagemang.


Utbildningsprogrammet inefattar kunskap och övningar inom områdena återhämtningshantering, stresshantering, kommunikation och fokus. 

Självledarskap och stresshantering

Digitala föreläsningar

Digitalt stresstest

Verktyg baserade på KBT


Aktuell föreläsning just nu


Vad kan vi göra för att må bra och hålla över tid? Vad kan vi påverka och inte? Här får ni verktygen för att kunna hålla i och hålla ut i pandemin. 

Hantera stress och skapa daglig återhämtning i distansarbetet 

Digital föreläsning via Zoom 45min. Kan bokas under maj, juni, juli, augusti och september.